Albert de Boer – Raadslid

Foto van Albert de Boer
Albert de Boer

Albert is raadslid voor HattemCentraal en is een bevlogen Hattemer met een voorliefde voor voetbal. Als raadslid van een lokale partij heeft Hattem zijn volledige aandacht en niet de landelijke politiek. “Via ons als lokale partij kunnen de inwoners op een eigen manier invloed uitoefenen op de besluitvorming”, aldus Albert. “Ik wil het gesprek aangaan en in gesprek blijven”.
HattemCentraal vertegenwoordigt volgens hem namelijk alle inwoners en niet één specifieke groep. “Ik denk ook niet in hokjes.”
Het gaat Albert om verantwoordelijkheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid.
“Een schoon en veilig Hattem. Je blijft met je handen van andermans spullen af. Verder wordt iemand geholpen als hij of zij zichzelf niet kan redden. Ons sociale vangnet”.

Ervaring

Albert is geboren in 1985 in Hattem. Tijdens zijn studie heeft hij in Groningen gewoond, maar dat weerhield hem er niet van om soms doordeweeks terug te komen. Inmiddels werkt hij als registeraccountant bij de Belastingdienst. Het accountantschap geeft hem een kijk bij verschillende bedrijven in de keuken. Elk jaar die nieuwe vraagstukken ziet hij ook terug in het politieke werk.
Hattem wordt wat Albert betreft gemaakt door mensen die willen meedenken en -doen. Dit door met inwoners in gesprek te gaan en met hen in gesprek te blijven, dus niet achter, maar voor de schermen.
Het vervolgen, het innemen van een standpunt, zonder de actualiteit en de visie van HattemCentraal uit het oog te verliezen, daar staat Albert voor. Albert: “Als je de politiek (actief) volgt, kom je erachter dat het niet zo saai is als je in eerste instantie denkt”.

Vrijetijd

Zijn vrije tijd besteedt hij aan de familie en vrienden. Hij is lid van verschillende verenigingen.
Al staat dit laatste helaas de afgelopen periode even op een laag pitje.

Nevenactiviteiten en portefeuille

Portefeuilles: Sociale Zaken: zorg, jeugd, participatie, onderwijs, sport en cultuur.

Ik wil het gesprek aangaan en in gesprek blijven.