Frank Nico Hogeweg – Raadslid

Foto Frank Nico Hogeweg
Frank Nico Hogeweg

Frank Nico is raadslid voor HattemCentraal en sinds drie jaar woonachtig in Hattem. Hij is trotse echtgenoot, vader en ondernemer. Het is volgens hem goed dat er nu een lokale politieke partij is die vrij van landelijke of provinciale inmenging zich volledig kan inzetten voor de belangen van alle Hattemers. “Ik vind het mooi dat HattemCentraal een brede volkspartij wil zijn waar iedere Hattemer zich gehoord en thuis mag voelen”.

Ervaring

In zijn functie als raadslid gaat hij graag het gesprek aan met inwoners waarmee hij een bijdrage wil leveren voor de Hattemse gemeenschap. Ook de manier van besturen heeft zijn aandacht. “Deze dient transparant en integer te zijn zodat voor een ieder is uit te leggen hoe tot een besluit is gekomen. “Hattem is immers uniek door haar ligging aan de IJssel en de rand van de Veluwe maar ook door het schilderachtige centrum met haar eeuwenoude monumenten, daar moeten we zuinig op zijn”

Vrijetijd

In zijn vrije tijd is Frank Nico vaak te vinden in de bosrijke omgeving van Hattem waar hij graag hardloopt.

Ik vind het mooi dat HattemCentraal een brede volkspartij wil zijn waar iedere Hattemer zich gehoord en thuis mag voelen.