Richard Meulman – Vice secretaris

Foto Richard Meulman
Richard Meulman

Richard is vice-secretaris van HattemCentraal en is geboren in Olst en sinds 1993 woonachtig in Hattem. Getrouwd met Natasja en samen werkzaam in de kaaswinkel. Al jaren worden er bij hem zaken in de winkel besproken die Hattem aangaan, van werkzaamheden, nieuwbouw, verbouw en winkels die komen en gaan. Richard: “Mede daarom denk ik dat het van belang is dat onze klanten (of ieder ander in Hattem) deze suggesties, adviezen en opmerkingen op een laagdrempelige wijze eens kunnen inbrengen bij HattemCentraal”.

Ervaring

Hij neemt als ervaring zijn leeftijd mee alsook het zitting hebben in meerdere besturen. Daarnaast heeft hij vele jaren meegedraaid in de politiek. Maar vooral de drive om het goed te kunnen doen voor de lokale gemeenschap is toch hetgeen wat hem drijft.

Vrijetijd

De tijd die over blijft probeert Richard te besteden aan motorrijden, sociale events (terrasje mag ook hoor), lezen en een nieuwe taal proberen te leren.

Richard vindt het van belang dat iedereen in Hattem suggesties, adviezen en opmerkingen op een laagdrempelige wijze moet kunnen inbrengen in de politiek.