Klaas van Dieren – Vice voorzitter

Foto Klaas van Dieren
Klaas van Dieren

Klaas is vice-voorzitter van HattemCentraal. Geboren en getogen in Hattem en woonachtig in onze mooie binnenstad. Trotse vader van 5 kinderen en 7 kleinkinderen. Als zelfstandig ondernemer (landelijk) wil hij zich graag inzetten voor ‘ons’ algemene belang. Klaas zijn motto: “Met samen wandelen kom je verder dan alleen hard rennen” en “Als je niet kunt delen kun je ook niet vermenigvuldigen”. Klaas is een groot voorstander van een lokale partij die middenin onze Hattemse samenleving staat en waar participatie hoog staat aangeschreven. Klaas: “Mijn drijfveer om mij in te zetten voor HattemCentraal is, om een partij te zijn voor iedereen door en voor Hattemers met oog voor onze lokale uitdagingen en kansen”.

Ervaring

Klaas put uit zijn jarenlange ervaring als zelfstandige ondernemer waarin zijn professie als Innovatie en Development manager ICT hem goed van pas komt. Daarnaast is hij voorzitter van de HAVO (Hattemse Ondernemersvereniging) en lid van diverse Hattemse netwerkclubs voor ondernemers. Hij vertegenwoordigt in de PBO-raad de belangen voor RTV Hattem conform de mediawet. Verder is hij lid van de commissie van beheer van de Gasthuiskerk in Hattem centrum en vervult daarnaast ook een rol in het multimediateam dat wekelijks uitzendingen ondersteunt.

Vrijetijd

In zijn vrije tijd mag Klaas graag golfen, een beetje recreatief fietsen en klussen op een mooi stuk grond op ‘De Enk’ in Hattem. Op dit unieke plekje is hij vaak te vinden en heeft er dan ook zijn ‘thuiswerkplek’ van gemaakt. Al jaren is Klaas (gelicentiëerd) radio zendamateur, techniek blijft hem trekken. Daar waar mogelijk zet hij die ervaringen ook in voor de inwoners en ondernemers van Hattem.

Met samen wandelen kom je verder dan alleen hard rennen.