Andrew de Graaf – Secretaris

Foto van Andrew de Graaf.
Andrew de Graaf

Andrew is Secretaris van het Algemeen bestuur HattemCentraal. Hij woont sinds 2017 in Hattem. Met HattemCentraal zou het mooi zijn als het gemeentebestuur stappen zet om het gesprek tussen inwoner en de gemeente te organiseren. Hij wil hier actief op in zetten om dit te realiseren. Voor iedereen los van je politieke voorkeur. Andrew: “Ontmoeting met de politiek, heette dat in mijn vorige gemeente”. In gesprek komen vindt hij altijd vruchtbaar.

Ervaring

Andrew was 8 jaar fractievoorzitter in zijn vorige woonplaats. Daarmee heeft hij veel ervaring opgedaan in de lokale politiek. “Toen ik 4 jaar geleden voor het eerst in Hattem mocht stemmen, viel mij het ontbreken van een lokale partij op”, aldus De Graaf. “Een stad als Hattem verdient een onafhankelijke lokale partij, dus toen ik van het initiatief hoorde om HattemCentraal op te richten heb ik me direct gemeld”. Als secretaris bewaakt hij de procedures en de tijdlijnen. Met zijn ervaring draagt hij bij aan een goed functionerend bestuur en verstevigt daarmee de basis voor HattemCentraal. Een vliegende start voor een onafhankelijke lokale politiek waar Hattem zo ontzettend recht op heeft. Politieke ambities voor de gemeenteraad heeft De Graaf niet. Wel is hij van mening dat er meer interactie tussen gemeenteraadsleden en de inwoners mag komen. Met het gemeentebestuur moeten stappen gezet worden om het gesprek tussen inwoner en de gemeente te organiseren.

Vrijetijd

In zijn vrije tijd is Andrew meestal te vinden op het water. Hij beoefent verschillende watersporten zoals suppen, kitesurfen en zeilen. In de winter toerskiën, dat is met velen de berg op lopen en dan in de vrije natuur terug naar het dal.

Een stad als Hattem verdient een onafhankelijke lokale partij, dus toen ik van het initiatief hoorde om HattemCentraal op te richten heb ik me direct gemeld.