Paul Koortens – Penningmeester

Foto van Paul Koortens
Paul Koortens

Paul is als penningmeester onderdeel van het bestuur bij HattemCentraal. Sinds 2020 woont hij met zijn vrouw Pascalle in de mooie binnenstad van Hattem waar ze zich ontzettend thuis voelen. Paul: “Hattem heeft voor ons veel voorzieningen en gezelligheid zonder het anonieme van de grote stad. Denk aan de gezellige markt met zijn terrassen, de leuke winkels en de mooi buitenruimte met zelfs een eigen haven, maar ook de weekmarkt en de diverse musea. Dat is wat Hattem voor ons tot een geliefde Hanzestad maakt”.

Ervaring

Paul is betrokken bij de omgeving en draagt daar graag actief aan bij. Om die reden heeft hij zich dan ook aangesloten bij HattemCentraal. Voor Paul is HattemCentraal de partij die Hattem nu en ook in de toekomst een plek wil laten zijn waar iedereen met plezier zichzelf kan zijn, zich betrokken voelt en kan genieten van alles wat Hattem te bieden heeft. “Wij zijn niet gebonden aan de landelijke politiek en kunnen er daarom zonder beperking zijn voor alle Hattemers, jong en oud!”
In het verleden heeft hij ook al verschillende bestuurdersrollen binnen verenigingen gehad en in zijn werk als senior inkoper IT heeft hij dagelijks te maken met financiën.

Vrijetijd

In zijn vrije tijd wandelt of fietst Paul graag in de uiterwaarden langs de IJssel of in de bossen rondom Hattem. Omdat hij een schone en duurzame omgeving belangrijk vindt, kun je hem ook met een afvalprikker tegenkomen. Daarnaast bezoekt hij graag musea en is hij een muziekliefhebber van klassiek tot pop en alles daartussen. Tot slot is Paul een liefhebber van lekker eten en drinken en probeert dan ook regelmatig tijd vrij te maken om lekker te koken.

Overige taken

Websitebeheerder

Wij zijn niet gebonden aan de landelijke politiek en kunnen er daarom zonder beperking zijn voor alle Hattemers, jong en oud!