Gina Guldenaar – Fractievoorzitter

Foto Gina Guldenaar
Gina Guldenaar

Gina is fractievoorzitter van HattemCentraal en staat midden in de samenleving van Hattem.
Zij wil met HattemCentraal verantwoording nemen voor het verder ontwikkelen van een mooi Hattem. Gina: “Hattem is klaar voor een lokale partij, samen met en voor de Hattemers, om het goede te behouden en mooie resultaten te bereiken”.

Ervaring

Met haar ruime ervaring en kennis in de lokale Hattemse politiek en groot netwerk bij maatschappelijke organisaties, weten mensen haar te vinden met de meest uiteenlopende vragen.
Daarnaast is zij projectleider bij Zorg van de Zaak en vanuit die rol zorgt ze voor het verbinden, inspireren en adviseren van mensen. Deze ervaring neemt ze mee in de lokale politiek van Hattem als het gaat om participatie.

Vrijetijd

De passie van Gina is windsurfen, de vrijheid op het water geeft haar de nodige energie. Reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.

Nevenactiviteiten en portefeuille

Nevenfuncties: lid presidium gemeente Hattem; lid Auditcommissie gemeente Hattem; bestuurslid Stichting Willem Greevefonds.
Portefeuilles: Algemene en Ruimtelijke Zaken: financiën, duurzaamheid, algemeen bestuur, openbare orde en veiligheid.

Hattem is klaar voor een lokale partij, samen met en voor de Hattemers, om het goede te behouden en mooie resultaten te bereiken.